kanalfogedens køkkens selskabslokaler

Kanalfogedens Køkken tilbyder mulighed for at afholde arrangementer i helt fantastiske omgivelser – direkte ned til Limfjorden i Museets Anneks – en sand perle af et lokale, hvor der er plads til 50-60 personer.

Derudover kan Restauranten bookes uden beregning til lokaleleje, helt op til 42 personer. Her er der smuk udsigt og let afgang til terrasse og legeplads.

Der er også mulighed for at holde arrangement på 1. salen i oplevelsescenteret (kaldt “Dækket”) – Her kan være op til 100 personer.

En fjerde mulighed er udsigtslokalet på dækket, hvor der kan være maks. 35 personer til festmiddag og ca. 50 til kaffe arrangement.

Ved benyttelse af museets lokaler er der dog lokaleleje.

Se priser på leje af lokalerne her

Vi er altid villige til at vise lokalerne frem, ring på 98 67 11 39 eller send os en mail på karen@kanalfogeden.dk. Så aftaler vi et tidspunkt der passer jer.

Selskabsmenuer

På Kanalfogedens Køkken sætter vi en stor ære i, at sammensætte vores selskabsmenuer individuelt til netop din fest ud fra dine ønsker. Derfor vil gæsten altid indbydes til et møde, hvor vi sammen tager en dialog om din næste fest.

Nedenstående er priseksempler på, hvordan en selskabsmenu kunne se ud, men da vi er et moderne køkken i udvikling, vil vi altid have nye ideer til din selskabsmenu.

Vores køkken følger den danske sæson, derfor vil råvarerne varierer efter årstiden.

Kanalfogedens 3-retters selskabsmenu – se mere her

Kanalfogedens selskabsbuffet – se mere her